فهرست مطالب
بهترین دانستنی ها و عجایب جالب از سراسر جهان
سلام در این مطلب از سایت معروف نت به بهترین دانستنی ها و عجایب جالب از سراسر جهان پرداخته ایم تا به قطره ای از عجایب این جهان پی ببرید.
خون سبز
در عمق ۹ متری آب، نور به رنگ قرمز تجزیه نمی شود به همین دلیل اگر در اعماق آب دست غواصان زخمی شود از بدن خون سبز رنگ خارج می شود.
دندان های حلزون
دندان های حلزون سخت ترین جسم در دنیا می باشد! قدرت این دندان ها به قدری زیاد است که می توانند سنگ ها را نیز خورد کنند!
موز خاصیت پرتوزایی دارد
موز سرشار از پتاسیم است و پتاسیم موجود در آن خاصیت پرتوزایی به آن می دهد. البته اصلا نگران نباشید، چون بدن شما به راحتی با این مسئله کنار می آید و هیچ مشکلی برای آن به وجود نمی آید. مسمومیت در اثر پرتو های رادیو اکتیو موز زمانی جان شما را تهدید می کنند که 10 میلیون موز را یک جا خورده باشید!
گل های آفتابگردان پسماندهای رادیواکتیو را پاک می کنند
بعضی ایزوتوپ های رادیواکتیو مشابه مواد مغذی ای هستند که گل های آفتابگردان معمولا به آن ها نیاز دارند. بنابراین این گل ها در حین رشد، تشعشعات موجود در خاک را جذب می کنند.
خرس ها و مادون قرمز
این حیوانات به دلیل لایه ی ضخیم چربی زیر پوست شان و موهای فراوانی که بدن شان را پوشانده، بدن کاملا گرمی دارند. اما لایه ی بیرونی بدن آن ها همان دمای برف های محیط اطراف شان را دارد. بنابراین با دوربین های مادون قرمز قابل تشخیص نیستند چون این دوربین ها به وسیله ی تشخیص گرمای آزاد شده از بدن موجودات زنده کار می کنند
سنگ های به کا رفته در اهرام مصر
سنگ بکار رفته در هرم خئوپوس در مصر به قدری است که با آن می توان دیواری آجری به ارتفاع 50 سانتی متر دور دنیا ساخت
صرفه جویی با زیتون
خطوط هوایی آمریکا با حذف یک زیتون از سالاد هر مسافر توانست 40 هزار دلار صرفه جویی نماید.
کوئاکاست
اهل استرالیاست و بخاطر قیافهش لقب خوشحالترین حیوون دنیا رو بهش دادن. البته یه اخلاق بدی هم داره. اینکه وقتی یه حیوون خطرناک بهش حمله میکنه، بچهش رو پرت میکنه جلوش و خودش از اونور فرار میکنه.
بین حیوانات چنین رفتاری خیلی نادره و بعضیاشون تا سرحد مرگ برای حفظ جون بچهشون میجنگن. اما استراتژی کوئاکاها متفاوته، نه بخاطر اینکه عوضی یا بدجنس باشن. فقط چون توان جنگ و دفاعشون خیلی کمه و بچههاشون مثل کانگرو وابسته به کیسهٔ مادر هستن. یعنی برای حفظ جون بقیهٔ تولهها و بقای گونهشون این بهترین روشه. انتخابِ سخت، اما درستیه که طبیعت در غریزهٔ این موجودِ کوچک و ناتوان قرار داده.
دریاچه صورتی در استرالیا
این دریاچه در غرب استرالیا با 600 متر طول و عمق کم دارای آب شوریست. محققان دریافته اند که نمک موجود در این دریاچه در واکنش با نوعی باکتری و اشعه خورشید، رنگی صورتی تولید می کند که باعث شده این دریاچه به رنگ صورتی معروف شود. لازم به ذکر است که این باکتری ها برای انسان خطری نداشته و باعث سهولت در شنا کردن در این دریاچه می شوند.
درختان عنکبوتی
عنکبوت هایی که روی درختان پاکستان تار تنیده اند، تمام حشرات منطقه و درختان را از بین می برند
در پاکستان درختانی وجود دارد که گویا روی آنها یک پارچه توری کشیده شده و آنها را به شکل پیله کرم ابریشم درآورده است.
این پارچه توری که سراسر بسیاری از درختان منطقه سیند در پاکستان را پوشانده است،
چیزی نیست جز تارهای انبوه عنکبوت هایی که برای در امان ماندن از سیل،
به این درختان پناه برده و کم کم روی همان درختان ساکن شده اند. در نظر اول،
شاید این پدیده بسیار جالب باشد؛ اما با دقت بیشتر می توان از بین رفتن
تدریجی این درختان را جزء عواقب بد چنین پدیده ای به شمار آورد
پلِ اورتون
این پل که در نزدیکی دامبارتون در اسکاتلند قرار دارد، بیش از پنجاه گزارش از دویدن ناگهانی سگها و پریدنشان از روی پل داشته که باعث مرگ همگی آنها شده است. صدها سگ دیگر هم بدون دلیل از روی این پل پریدهاند اما از این اتفاق جان سالم به در بردهاند. به همین دلیل به این پل «پل خودکشی سگها» نیز میگویند. شاید تعجبآور نباشد که تعدادی از شایعات در مورد فعالیتهای ماوراء الطبیعه در این منطقه نسل به نسل و سینه به سینه منتشر میشود.
شما دوستان عزیز میتوانید دانستنی های بیشتر را در کانال تلگرامی iiwondersii مطالعه نمایید
کانال تلگرامی عجایب : https://t.me/iiwondersii
شبکه های اجتماعی معروف نت :
اشتراک گذاری این مطلب از سایت :