طرز تهیه بامیه خانگی
طرز تهیه بامیه خانگی

در این مطلب از سایت معروف نت طرز تهیه بامیه خانگی را آموزش میدهیم تا بتوانید در خانه بامیه های خوشمزه درست کنید که کاملاٌ مشابه نمونه های بازاری هستند همچنین نکات بسیار مهم درست کردن و پختن آن را برای شما میگوییم که بتوانید بدون مشکل بامیه های خود را درست کنید و در ماه رمضان و در ماه های دیگر سال نوش جان نمایید.( طرز تهیه بامیه خانگی )


شبکه های اجتماعی ما :

طرز تهیه بامیه خانگی

برای درست کردن بامیه خانگی خوشمزه و فهمیدن طرز تهیه بامیه مجلسی و خانگی ابتدا باید مواد زیر را که در جدول نوشته شده است آماده کنید و وسایل مورد نیاز را نیز در پایین جدول گفته ایم پس حتما این مواد غذایی و وسایل را تهیه نمایید.( طرز تهیه بامیه خانگی )

برای تهیه بامیهه ابتدا شربت سپس خمیر اون رو درست میکنیم.

مواد مورد نیاز برای تهیه بامیه خانگی

مواد لازم برای تهیه شربت :

شکر 2 لیوان
آب2/3 لیوان ( کمتر از یک لیوان پر )
گلاب4 قاشق غذاخوری
زعفرانبه مقدار لازم ( نوک قاشق )
گلوکز مایع1 قاشق غذاخوری
آب لیمو1 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه شربت ( طرز تهیه بامیه خانگی )

مواد لازم برای تهیه خمیر :

آب1 لیوان
کره50 گرم
آرد1 لیوان
تخم مرغ2 عدد
وانیل1/4 قاشق چایخوری (نوک قاشق)
روغن سرخ کردنیبه مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه خمیر ( طرز تهیه بامیه خانگی )

وسایل مورد نیاز :

سری ماسوره شکوفه سایز متوسط برای بامیه زدن
گیف ماسوره
قیچی
قابلمه وظروف مورد نیاز
وسایل لازم ( طرز تهیه بامیه خانگی )

درست کردن شربت بامیه

اول شربت را درست میکنیم برای این کار طبق مراحل زیر پیش میرویم:

دو لیوان شکر و دو سوم لیوان آب به قابلمه ای کوچک میریزیم سپس چهار قاشق غذاخوری پر گلاب نیز به آن اضافه میکنیم برای اینکه شربت شکرک نزنه باید به اون یک قاشق غذاخوری آب لیمو اضافه کنید بعد کمی به هم میزنید تا کمی شکر حل بشه

حالا زیر گاز رو روشن کنید و بعد روشن کردن شعله دیگه نباید هم بزنید و وقتی همه جاش کف کرد زیر شعله رو کم کرده و بایک قاشق چک میکنیم ببینیم شکر کاملاٌ حل شده یا نه اگه کامل حل نشده بود کمی هممیزنیم تا حل بشه سپس کمی زعفران ساییده و یک قاشق گلوکز مایع بهش اضافه میکنیم بعد اینکه گلوکز هم در شربت کامل حل شد زیر شعله رو خاموش میکنیم

نکته ای که باید رعایت کرد اینکه شربت نباید زیاد شل و آبکی بشه نباید هم زیاد غلیظ باشه باید غلظت مناسبی داشته باشه .

بعد درست کردن شربت اون رو کنار میزاریم تا در دمای محیط بمونه خنک بشه.

درست کردن خمیر و خود بامیه

حالا باید خمیر ببامیه رو درست کنیم برای این کار درون یک قابلمه یک لیوان آب میریزید سپس یک کره 50 گرمی به اون اضافه کرده و برای اینکه باممیه رنگ خوبی به خودش بگیره و خوش رنگ بشه بهش دو قاشق از شربتی که آماده کرده بودیم رو اضافه میکنیم سپس زیر گاز رو روشن میکنید تا کره ذوب بشه

وقتی کره ذوب شد و از کناره های ظرف، آب شروع به جوشیدن کرد یک لیوان آرد رو به یکباره به ظرف اضافه میکنیم بعد زود با قاشق به هم میزنیم تا حالت خمیری پیدا کنه و در وسط ظرف جمع بشه حالا شعله رو کم و خمیر رو در داخل ظرف جمع و بازش میکنیم تا آب اضافش بخار بشه.

این کار در کیفیت بایمه شما بسیار مهم هستش و باید حدود 5 الی 10 دقیقه این کار رو انجام بدین.

بعد از این کار خمیر رو به یک ظرف دیگه ای منتقل میکنیم تا از داغی بیوفده به طوری که انگشتمون رو نسوزونه حالا باید به خمیرمون دو عدد تخم مرغ متوسط و یک چهارم قاشق وانیل اضافه کنیم بعد ورز بدیم تا خوب تخم مرغ به خورد خمیر بره سپس با هم زن میزنیم تا خمیر کمی روون تر بشه.

نکته ای که درباره خمیر باید دونست اینکه نباید خمیر زیاد سفت و شل باشه تا هنگام ماسوره زدن شکل و فرم بامیه رو به خودش بگیره .

طرز تهیه بامیه
طرز تهیه بامیه خانگی

حال باید سری شکوفه مناسب را انتخاب کنید پیشنهاد ما استفاده از سری شکوفه با سایز متوسط است ماسوره را در گیف قرار داده و خمیر آماده شده را درون آن میریزیم قبل از زدن بامیه ها درون قابلمه ای روغن ریخته و بگذارید کمی گرم شود، دمای روغن بایدملایم باشه و زیاد داغ نباشه .( روغن باید به اندازه ای باشد که بامییه ها در آن گوته ور بمانند )

بامیه
ماسوره مناسب بامیه

حال قیچی را با روغن چرب کنید تا هنگام برش ببامیه ها قیچی به خمیر نچسبد بعد بامیهها رو با ماسوره بزنید و در ابعاد مناسب با قیچی ببورید وقتی بامیه ها سرخ شدند و رنگ قهوه ای به خود گرفتنند آنها را از روغن برداشته و روغن اضافی آن ها را بگیرید.

بامیه های پخته شده را درون شربت بامیه ریخته و بعد چند دقیقه آنهارا بیرون بیاورید حال بامیه های بسیار خوش مزه شما که بسیار خوش رنگ و مجلسی هستند آماده شده اند وعین نمونه های بازاری بامیه میباشند

نکات مهم در طرز تهیه بامیه خانگی

  • شربت بامیه باید غلظت مناسبی داشته باشه اگه زیاد غلیظ باشه شکرک میزنه و اگه زیاد آبکی باشه بامیه خمیر میشه.
  • آرد باید مناسب باشه و بهتره از آرد سفید با کیفیت استفاده کنید میتونید به آرد کمی بیکینگ پودر اضافه کنید تا کمی بیشتر پف کنه
  • غلظت خمیر خیلی مهمه نه زیاد سفت و نه زیاد شل باشه اگه دیدید خکیر خیلی سفت هست یک تخم مرغ رو بشکنید وهم بزنید و نصفش رو به خمیر اضافه کنید.
  • از روغن مخصوص سرخ کردن استفاده کنید
  • شربت آماده شده رو به یخچال نزارید در دمای محیط نگهداری کنید( تا ریختن بامیه ها )

در این مطلب از سایت طرز تهیه بامیه خانگی بازاری و مجلسی را به شما آموزش دادیم امیدوارم طرز تهیه بامیه را یاد گرفته باشید.

۳۰ حدیث زیبا از امام زمان (ع)

بهترین دانستنی ها و عجایب جالب از سراسر جهان

فواید و مضرات پرتقال برای سلامتی

فضیلت های آیت الکرسی

دانلود Dimmer نرم افزار تنظیم روشنایی صفحه نمایش کامپیوتر

بستن برنامه های در حال اجرا در کامپیوتر